Organsko milo Mak

Naravno milo vsebuje makova semena, ki delujejo kot rahel piling za telo. Mešanica eteričnih olj melise, benzoina in pimenta zagotavlja čudovito sprostitev ob koncu napornega dneva.

Šifra: B015 Kategoriji: , Oznaki: ,

4,99 

Naravno milo vsebuje kakovostne ekološko pridelane sestavine, primerne za vse vrste kože. Zaradi kombinacije treh vrhunskih eteričnih olj je idealno za ljudi, ki bi se po dolgem dnevu radi sprostili in mirno pripravili na spanec.
Milo ne vsebuje zdravju škodljivih kemikalij in umetnih penilcev (SLS-a), zato ga lahko uporabljamo večkrat dnevno. Primerno je za nego rok ali celega telesa.
Naravno milo Mak vedno preseneča s svojimi učinki na telo in duha. Vsebuje makova semena, ki delujejo kot rahel piling in ekološko pridelana rastlinska olja, ki kožo navlažijo in nahranijo. Eterično olja so idealna za nego poškodovane in občutljive kože. Mešanica teh treh eterično olj zelo blagodejno vpliva na razpoloženje, pomaga odpraviti nespečnost in deluje pomirjevalno. Milo pomaga vzpostaviti naraven pH kože.
SESTAVINE: Ekološko pridelana rastlinska olja, najnežnejša za kožo, makova semena, eterična olja benzoina, pimenta in melise.
NAČIN UPORABE: Vlažne roke/telo namilimo in speremo z mlačno vodo.
OPOZORILO: Ni primerno za oralno uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, zaščiteno pred svetlobo in izven dosega otrok. Ne sme priti v stik z očesno sluznico.