Organsko milo Choco Mint

Organsko milo Choco mint je idealno za ljubitelje čokolade in razkošnega razvajanja. Hladilno milo kožo očisti in vzpostavi njen naraven pH. Kombinacija arom poprove mete in čokolade deluje stimulativno.

Šifra: B016 Kategoriji: , Oznaki: ,

4,99 

Bogato milo je primerno za vse vrste kože, vključno z občutljivo in izsušeno kožo. Zaradi nežne naravne sestave kože ne izsuši, zato ga lahko uporabljajo tudi starejši in otroci.
Milo ne vsebuje zdravju škodljivih kemikalij in umetnih penilcev (SLS-a), zato ga lahko uporabljamo večkrat dnevno. Primerno je za nego rok ali celega telesa.
Choco mint ni le kakovostno naravno milo, ki kožo temeljito očisti. Zaradi vsebnosti kakovostnega eteričnega olja poprove mete deluje hladilno. Dodali smo mu čudovito aromo čokolade, ki dobro deluje razpoloženje in deluje stimulativno. Milo ponovno vzpostavi naravni pH kože. Choco mint je odlično darilo za ljubitelje čokolade.
SESTAVINE: Ekološko pridelana rastlinska olja, eterična olja poprove mete in čokolade.
NAČIN UPORABE: Vlažne roke/telo namilimo in speremo z mlačno vodo.
OPOZORILO: Ni primerno za oralno uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, zaščiteno pred svetlobo in izven dosega otrok. Ne sme priti v stik z očesno sluznico