Telegram Mini medo

Paketek vsebuje:
– naravno leseno grizalo, medo,
– kartico z napisom “Dobrodošla sreča.” in vašim podpisom ter posvetilom, natisnjenim na hrbtno stran,
– darilno škatlo.

Darilo za mamico vsebuje:
– ročno izdelano milo Kupala z vonjem ognjiča in melise.

Šifra: A027 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

13,90 

Presenetite mamico in novorojenčka s preprostim, a prečudovitim darilom. Vsi paketi so v nežnih barvah, primerni kot darilo ob rojstvu. Pri vseh paketkih smo poskrbeli, da se vedno najde tudi nekaj za mamico, ki si po porodu nedvomno zasluži pozornost, s katero se bo lahko pocrkljala.

Naši paketki so skupek različnih, skrbno izbranih manjših darilc, ki tvorijo čudovito celoto. Vsak paket je zapakiran v lično embalažo, ki prikliče toplino v srce že ob samem odpiranju darila.

Pošljite vaš Mini Medo telegram na dom ali v porodnišnico!

Naše pakete lahko naročite kot telegram v porodnišnico (dostavljamo v porodnišnico Ljubljana, Kranj, Jesenice, Postojna, Brežice, Celje, Maribor, Izola, Slovenj Gradec, Murska Sobota, Novo mesto, Šempeter pri Novi Gorici, Trbovlje in Ptuj), kot darilo na prejemnikov naslov ali k sebi domov in ga ob prvem obisku novorojenčka prinesete s seboj kot darilo.

Pri dostavi lahko izberete hitro pošto, ki vaš medo telegram dostavi v nekaj urah po celi Sloveniji (priporočamo za naročilo telegramov v porodnišnico) ali 24 urno dostavo, ki je primerna predvsem pri naročanju na dom.