fbpx

Dostava

Naročila paketov sprejemamo vsak dan, 24 ur na dan. Ob vikendih in praznikih paketov ne pošiljamo in so odposlani na naslednji delovni dan.

Če izberete dostavo Dostava v porodnišnico (hitra pošta), bo pošiljko dostavila Pošta Slovenije. Cena za tako dostavo je 6,99 € (DDV je vključen). To dostavo priporočamo, če paket pošiljate v porodnišnico.

Če izberete dostavo Dostava na dom, je cena za pošiljanje 2,99 € (DDV je vključen). To dostavo priporočamo, če paketek pošiljate na dom.

Če izberete dostavo Dostava po Evropi, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v državo, ki leži na Evropski celini. Cena za tako dostavo je 9,99 € (DDV je vključen).

Če izberete dostavo Dostava ostali Svet, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v vse preostale države. Cena za tako dostavo je 16,99 € (DDV je vključen).

V primeru, da mislite, da bo porodnica ob prejemu pošiljke že doma, nam lahko napišete tudi njen domač naslov.

Stroški dostave so vključeni v zadnjem koraku spletnega naročila oz. se dodajo končnemu znesku vrednosti izdelkov. V ta znesek je vključena darilna embalaža, odprema ter izbrana dostava.

Dostava telegramov porodnicam se izvaja v skladu s pravilnikom in navodili porodnišnic.

Če je paket dostavljen v porodnišnico, porodnice pa ni več tam, je kupec dolžan poravnati znesek vračila pošiljke in ponovne dostave. Paket v tem primeru pošljemo kupcu ali prejemnici na dom, če je kupec navedel njen naslov.

Dostava v porodnišnice:
V kolikor je telegram oddan do 11.00 ure, ga porodnica prejme še isti delovni dan. Telegrami oddani po 11.00 uri so dostavljeni naslednji delovni dan.
Telegrami oddani med vikendi, prazniki in ob petkih po 18.00 uri so dostavljeni v ponedeljek.